Skip to content Skip to footer

Najnoviji trendovi kod laminata u 2023

I ndustrija laminatnih podova nastaviće svoj put kroz Skandinaviju i Nordijske zemlje.

 Trendovi nastavljaju da se oslanjaju na trajnije i prirodnije dizajne. Imajući ovo na umu, članovi EPLF-a su posvećeni novom originalnom dizajnu i tehnologijama koje će ispuniti očekivanja klijenata. Trendovi sledeće godine će dati prioritet prirodnim bojama, teksturama i materijalima koji će prevesti koliko je održivost postala važna za kupce koji traže autentičnost i doživotne performanse.

Proizvođači imaju tendenciju da se drže podalje od domova hladnih sivih tonova i razigranih dekora koji upadaju u oči koje potrošači ostavljaju van svojih domova. Dizajni ostaju veoma bliski originalnim uzorcima drveta sa autentičnim, laganim, prijateljskim i svežim dekorima, sa prirodnom mat teksturom, kao i suptilnim čvorovima, koji prevode harmoničan izgled. 

Plave, prirodno smeđe, bele boje hrasta će zadovoljiti oko kupca i stvoriti prirodnu i toplu ugodnu čahuru kod kuće. Bilo da govorimo o bojama ili materijalu, sirovi hrast je omiljeni potrošač. Cilj je da se kreiraju mirniji i harmoničniji dekori od svetlih, čistih prirodnih tonova do muškatnih braon tonova. 

Međutim, neki članovi već vide prve signale i interesovanje za vrste drveta izvan hrasta. Pratite nas, 2024. može doneti neka iznenađenja….

Leave a comment